Hlásky prosím:


(xox)pro _W€nDu!Q@_ s Katy Perry(xox)
(xox)pro _W€nDu!Q@_ (xox)
(xox)pro _W€nDu!Q@_ (xox)


New Dess




Filmografie

31. května 2009 v 12:02 |  ○•Chad Michael Murray•○
2005 -Dům voskových figurín (House of Wax) role:: Nick Jones
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role:: Austin Ames
2003 -
Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role:: Jake
2003 -Osamělý strážce (Lone Ranger, The) role:: The Lone Ranger / Luke Hartman
2003 -One Tree Hill role::
Lucas Scott
2001 -Megiddo: The Omega Code 2 role:: David Alexander
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role:: Tristin Dugray
1998 -Dawsonův svět (Dawson's Creek) role:: Charlie Todd
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama