Hlásky prosím:


(xox)pro _W€nDu!Q@_ s Katy Perry(xox)
(xox)pro _W€nDu!Q@_ (xox)
(xox)pro _W€nDu!Q@_ (xox)


New Dess




Květen 2009



ČerVenéé

31. května 2009 v 13:51 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy


OranŽové

31. května 2009 v 13:47 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy


ModRéé

31. května 2009 v 13:45 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy















































Modré cévymodré rýhyKameny


































Zelené pozadí

31. května 2009 v 13:41 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy








Obrázek “http://www.purplepopcorn.com/images/backrounds/bg4.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://purplepopcorn.com/images/backrounds/bgn28.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


ČeRné

31. května 2009 v 13:34 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy
























Puntíky

31. května 2009 v 13:26 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy















ProuŽky

31. května 2009 v 13:23 | W€nDuu!Q@ |  →Pozadí na blogy




225.jpg picture by sweet_dreams_217.jpg picture by sweet_dreams_221.jpg picture by sweet_dreams_223.jpg picture by sweet_dreams_227.jpg picture by sweet_dreams_202.jpg picture by sweet_dreams_
208.jpg picture by sweet_dreams_
209.jpg picture by sweet_dreams_

220.jpg picture by sweet_dreams_205.jpg picture by sweet_dreams_



Životopis Chada

31. května 2009 v 12:09 ○•Chad Michael Murray•○
Chad Michael Murray má jednu sestru Shannnon a čtyři bratry: Nicka, Rexe, Tylera a Brandona.Chad začal svou hereckou kariéru rolí Tristana DuGreye v seriálu Gilmorova děvčata. Na podzim 2001 se mu podařilo získat také roli Charlieho Todda ve velmi populárním seriálu Dawsonův svět.

Na televizní obrazovce si zahrál i ve filmech Aftermath a The Lone Wolf, ve vedlejších rolích se pak objevil v seriálech CSI: Crime Scene Investigation, Diagnóza: Vražda, Murphy's Dozen a No Ordinary Girl. Herecky se podílel se také na dokumentu The Making of A Film Star. V současné době natáčí film The Cinderella Story a seriál One Tree Hill.

Chad Michael Murray se narodil 24.9.1981 ve znamení vah. Má jednu sestru Shannon a čtyři bratry: Nicka, Rexe, Tylera a Brandona. V sedmnácti letech vyhrál stipendum modelingové agentury v Bufallu. Krátce nato dostal svou první filmovou roli, hrál v seriálu
Gilmorova děvčata.

V roce 2001 se zahrál Charlliho Todda v seriálu Dawsonův svět.Chad se samozřejmě dostal i na stříbrné plátno,zahrál si v komedii
Mezi námi děvčaty s Jamie L. Curtis a s Lindsay Lohan, dále v Moderní popelce s Hilary Duff a naposledy v úspěšném hororu Dům voskových figurín s Elishou Cuthbert a Jaredem Paladecki.

Nyní je hvězdou serálu One Three Hil, který běží v Americe. Rád sportuje, nejradši má rád
fotbal a basketbal. Angažuje se v charitativních záležitostech a bojuje proti drogám!Ale nemilá zpráva je, že je zadaný, 16.4. 2005 se oženil v Santa Monice s přítelkyní Sophií Bush ale bohužel ji o 5 měsíců později opustil kvůli jiné dívce.

Filmografie

31. května 2009 v 12:02 ○•Chad Michael Murray•○
2005 -Dům voskových figurín (House of Wax) role:: Nick Jones
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role:: Austin Ames
2003 -
Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role:: Jake
2003 -Osamělý strážce (Lone Ranger, The) role:: The Lone Ranger / Luke Hartman
2003 -One Tree Hill role::
Lucas Scott
2001 -Megiddo: The Omega Code 2 role:: David Alexander
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role:: Tristin Dugray
1998 -Dawsonův svět (Dawson's Creek) role:: Charlie Todd




ScEnE BoYs

28. května 2009 v 13:52 →ScEnE♥

ScEnE Girl

28. května 2009 v 13:48 →ScEnE♥

Zdrojík - my best friend

Kruta animka

26. května 2009 v 18:30 →MaZeeeeeTs